Gerrald van de Bunt

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden met als afstudeermasters Civiel Recht en Rechtsfilosofie. Na enkele jaren bij de rechtbank te hebben gewerkt als griffier op de Handelsgriffie en de sectie Personen- en Familierecht, ben ik in 2013 beëdigd als advocaat.

Als griffier bij de Haagse rechtbank heb ik veel echtscheidingsverzoeken, alimentatie- en omgangskwesties voorbij zien komen. Als advocaat in het familierecht moet je in eerste instantie altijd proberen om er in onderling overleg uit te komen. Direct een procedure starten werkt regelmatig escalerend, dit terwijl ouders nog lang samen verantwoordelijk zijn voor hun kinderen.

Dat er bij aanvang geprobeerd moet worden om in onderling overleg alles te regelen betekent niet dat ik mij niet volledig zal inzetten om bij de rechtbank alsnog het gewenste resultaat te behalen. Ik ben altijd eerlijk over de vermoedelijke haalbaarheid van een kwestie en probeer partijen ook te wijzen op gevolgen die het financiële overstijgen. In familiekwesties wordt som meer bereikt door wat prijs te geven, met als gevolg dat er op andere punten meer bereikt kan worden.

 Daarnaast heb ik mij toegelegd op het strafrecht. Of het nou verzet tegen een strafbeschikking is, een OM-zitting of een zaak bij de meervoudige kamer van de strafrechter, ik strijd voor uw recht en het beste resultaat.

 Ik kan u bijstaan op de volgende rechtsgebieden:

Mijn contactgegevens:
E-mail: bunt@juncto.nl
Telefoon: 06-421 214 87

Gerrald is aangesloten bij Advocaatzoeken.nl

NVJSA

Gerrald is lid van de Nederlandse Vereniging voor Jonge Strafrechtadvocaten

Reservist

Gerrald is naast zijn werk als advocaat reservist bij de Landmacht.